Header Ads

ad728
  • Son Haberler

    Günün Spor Haberleri - Habertürk (06 Kasım 2023)

    Habertürk Spor

      "Beşiktaş türbülansa girmiş"

      RSS Resmi

      Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Siyah-beyazlılarda alınan mağlubiyet kadar Bailly olayı da gündem oldu. Habertürk yazarı İbrahim Yıldız, Beşiktaş'ın Antalyaspor karşısındaki performansını kaleme aldı.



      "Beşiktaş seçimini yaptı!"

      RSS Resmi

      Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Habertürk muhabiri Oğuzhan Genç, mücadeleyi ve siyah-beyazlılardaki kötü gidişi değerlendirdi



      Brezilya'da zafer Verstappen'in!

      RSS Resmi

      Formula 1'de üst üste 3. kez dünya şampiyonluğa ulaşan Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen, Brezilya Grand Prix'sini kazandı.



      Fenerbahçe, TOFAŞ'a geçit vermedi

      RSS Resmi

      Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında konuk olduğu TOFAŞ'ı 95-86 mağlup etti.



      "Elimizden geleni yapmadık!"

      RSS Resmi

      Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor'a 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes, maçın ardından açıklamalarda bulundu.



      "Cesaretli olmalarını söyledim"

      RSS Resmi

      Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Beşiktaş galibiyetinin ardından, "Ben sadece ilk yarıda takımıma cesaretli olmalarını söyledim. Bunun ikinci yarıda yaptılar. 3 tane gol atarak güzel bir maç kazandık. Türkiye ligi çok zor bir lig, üst üste maç kazanmak çok önemlidir" dedi.



      Yılmaz'dan olay açıklamalar!

      RSS Resmi

      Beşiktaş Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Antalyaspor mağlubiyeti sonrası gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.



      "Hatalar pahalıya mal oldu"

      RSS Resmi

      Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, Antalyaspor maçının ardından, "İlk yarının sonunda golü bulduk, ikinci yarının başında çok büyük hatalar yaparak goller yedik. Bize bu hatalar pahalıya mal oldu. 3 golden sonra risk aldık, bir gol bulduk ama yeterli olmadı" dedi.



      "Şampiyonluğa iddiamız var"

      RSS Resmi

      Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Beşiktaş'ı 3-2 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Boztepe, "Üst sıralara oynayan bir takım olacağız. Olabildiği kadar en üst. Şampiyonluğa tabii ki iddiamız var ama Anadolu kulübüyüz" dedi.



      Liverpool 1 puanı 90+5'te kurtardı!

      RSS Resmi

      Liverpool, Premier Lig'in 11. haftasında konuk olduğu Luton Town ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızılar'a 1 puanı getiren golü 90+5'te Luis Diaz kaydetti.



    Hiç yorum yok

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728