Header Ads

ad728
  • Son Haberler

    Tottenham Uzun Bir Arayışın Ardından Galibiyete Ulaştı! ⚽️









    Tottenham Uzun Bir Arayışın Ardından Galibiyete Ulaştı! ⚽️



    Tottenham, Crystal Palace deplasmanında zorlu bir mücadele sonucunda 2-1'lik galibiyet elde ederek, ligdeki liderliğini sürdürdü!


    Dakika 13: İlk yarı fazla heyecan barındırmayan maçta Tottenham, rakip kalede etkili olamadı. Palace savunması, Tottenham'ın hücum hattını zorlayan bir performans sergiledi.


    Dakika 46: İkinci yarıya hızlı başlayan Tottenham, beklenen golü buldu. James Maddison'ın ceza sahası dışından sert şutunda, Joel Ward kendi kalesine golü attı ve Tottenham öne geçti. Bu gol, Tottenham'ın oyununu açmasına neden oldu.


    Dakika 54: Tottenham'ın genç yeteneği Brennan Johnson, sol kanattan güzel bir orta yaptı. Bu ortayı iyi değerlendiren Heung Min Son, topu filelere gönderdi ve skoru 2-0'a getirdi. Son, bu sezonki 8. golünü kaydederek takımını rahatlattı.


    Dakika 90+4: Crystal Palace, umutlanmak için son dakikaları kullandı. Jordan Ayew'ın vuruşuyla buldukları gol, maçta heyecanı yeniden artırdı. Ancak, son dakikalarda Matheus Franca'nın kaçırdığı fırsatlarla Tottenham galibiyeti garantiledi.


    Tottenham, bu galibiyetle ligdeki liderliğini sürdürürken, Crystal Palace ise gol yollarındaki sıkıntılarına çözüm bulamadı. Tottenham'ın teknik direktörü, oyuncularının performansından oldukça memnun görünüyordu ve galibiyetin ardından taraftarlar coşkuyla takımlarını destekledi.


    Maç Detayları:


    Crystal Palace 1-2 Tottenham

    Hakem: Andy Madley (7/10)


    Oyuncu Kadroları:


    Crystal Palace (4-5-1):

    Johnstone 6

    Ward 5

    Andersen 6

    Guehi 7

    Mitchell 6 (Clyne 70)

    Ayew 6

    Lerma 5 (Franca 79)

    Doucoure 5

    Hughes 6 (Ahamada 70)

    Schlupp 5 (Rak-Sakyi 60)

    Edouard 5 (Mateta 79)


    Tottenham (4-2-3-1):

    Vicario 7

    Porro 7

    Romero 8

    Van de Ven 8

    Davies 6 (Emerson Royal 46)

    Sarr 8

    Bissouma 7 (Hojbjerg 63)

    Kulusevski 7 (Gil 89)

    Maddison 7 (Bentancur 89)

    Richarlison 6 (Johnson 63)

    Son 7


    Tottenham, bu galibiyetle liderliğini sürdürüp farkı açmayı başardı. Crystal Palace ise hücum hattındaki sorunlarına çözüm bulamayarak bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı. Maç sonunda Tottenham taraftarları, "Biz lideriz!" tezahüratlarıyla takımlarını coşkuyla kutladı.


    Hashtags: #PremierLig #Tottenham #CrystalPalace #Futbol #LiderlikYolunda #HeungMinSon #JordanAyew #MaçRaporu #SporDünyası 🏆⚽️




    Hiç yorum yok

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728