Header Ads

ad728
  • Son Haberler

    PSG Paris’te AC Milan’ı 3-0 Yendi












    PSG 3-0 AC Milan: Paris’te Fransız Devi Kontrolü Ele Aldı



    PSG 3-0 AC Milan: Paris’te Fransız Devi Kontrolü Ele Aldı



    PSG vs AC Milan

    PSG, Çarşamba akşamı Paris'te AC Milan'ı 3-0'lık skorla mağlup ederek etkileyici bir Şampiyonlar Ligi performansı sergiledi.



    Luis Enrique liderliğindeki PSG, Ekim ayında deplasmanda Newcastle'a karşı aldıkları ünlü 4-1'lik mağlubiyetin ardından Avrupa'da hızlı bir yanıt arıyordu. Fransız devi, maçın yarım saatinden biraz fazla bir süre sonra gol perdesini açtı; hücum oyuncusu Kylian Mbappe sezonun ikinci Şampiyonlar Ligi golünü kaydetti.



    Birçok kişi Paris'te Fransız devinin zorlu bir sınavla karşılaşmasını beklerken, Ligue 1 şampiyonları, ikinci yarıya dönüşte büyük bir çıkış yakaladı. Yaz transferi ve eski Eintracht Frankfurt oyuncusu, ikinci yarı başladıktan sadece sekiz dakika sonra PSG'nin farkı ikiye katladı. Sonunda, 22 yaşındaki Kang-In Lee, Enrique'in ekibi için muazzam bir geceyi taçlandırdı.



    PSG, Grup F sıralamasının zirvesine çıkarak güçlü bir dönüş yaptı. Ekim ayının uluslararası arasından döndükten sonra zorlanan AC Milan karşısında avantajlı bir konuma geçti. Milan, Şampiyonlar Ligi'nde hala gol atma başarısı gösteremedi ve ilk üç maçtan galibiyet çıkaramadı. Stefano Pioli'nin ekibi, bir sonraki tur için ciddi bir mücadeleyle karşı karşıya.



    PSG Dönüm Noktasını Buluyor



    PSG, Ekim ayında St. James' Park'ta tamamen dağıtıldıktan sonra (4-1'lik Newcastle mağlubiyeti), Paris'te büyük bir baskı altında olduklarını biliyordu. Ancak, Fransız ikonlarının yaz aylarında Enrique'i Paris'e davet ettikten sonra istikrarı bulmada başlangıçta zorlandıkları görünse de, ev sahibi oldukları Çarşamba günündeki zafer, PSG'nin son zamanlarda bir döneme girdiği izlenimini veriyor.



    Ekim ayının uluslararası arasından döndükten sonra geçen hafta sonu Strasbourg karşısında başka bir gol dolu performans sergileyerek dönüş yapan PSG, şimdiye kadar tüm yarışmalardaki son üç maçını kazandı.



    PSG, Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir zafer elde ederek ve Grup F sıralamasının zirvesine yerleşerek ilerlemek için büyük bir platform oluşturdu. Bu sezonki Şampiyonlar Ligi başarısı için PSG'nin gözlerinin tamamen odaklandığı aşikar.



    Mbappe Dışında Kim Olabilir?



    Paris'e dönüş yapan Mbappe için her zaman PSG'nin hücum ikonu olarak öncü bir rol oynayacağı açıktı. Mbappe, Ekim ayının uluslararası arasına girerken dört maçlık bir gol döneminde olabilir, ancak 24 yaşındaki oyuncu kesinlikle stil sahibi bir geri dönüş yaptı.



    Fortnitely arasında Fransa'nın EURO 24 eleme mücadelesine liderlik ediyor ve ardışık uluslararası maçlarında üç gol kaydetti, eski Monaco yıldızı bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde daha fazla tarih yazmayı hedefledi. İkinci Şampiyonlar Ligi golünü kaydeden Mbappe, AC Milan'a bir dizi savunma sorunu yaşattı ve PSG'nin bu sezonki Avrupa yolculuğunun anahtarı olduğunu biliyor.



    Son dört maçında kulüp ve ülke için toplam beş gol kaydeden rekor kıran Mbappe, Şampiyonlar Ligi hayalini kuranlar için kritik bir dönemde en üst seviyeye ulaştığını gösteriyor.



    Milan Şimdi Şampiyonlar Ligi Mücadelesi Arayışında



    Geçen sezon Şampiyonlar Ligi yarı finallerine ulaşan ve bir dizi kamu övgüsü alan AC Milan, bu yıl Avrupa macerasına uzun bir momentum dalgasıyla başladı. Ancak, İtalyan ağır sikletler, yeni Serie A sezonunu Ağustos ayında açarken hızlı bir başlangıç yapmış olsalar da, Şampiyonlar Ligi sahnesinde herhangi bir istikrarı bulmakta zorlanıyorlar.



    Grup F yolculuğuna Borussia Dortmund ve Newcastle ile sırasıyla 0-0'lık beraberliklerle başlayan AC Milan, bir sonraki tur için büyük bir mücadeleyle karşı karşıya. Geçen hafta sonu tarihi rakipleri Juventus'a karşı evlerinde 1-0'lık bir mağlubiyet yaşayarak hiçbir momentum yakalayamadılar.



    Aslında, Pioli'nin ekibi, bu yılki ilk üç maçlarından hiçbirinde Şampiyonlar Ligi golü atmayı başaramadı.



    Maç Raporu



    PSG: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Skriniar, Hernandez, Zaire-Emery, Ugarte, Vitinha, Dembele, Kolo Muani, Mbappe



    Yedekler: Mukiele, Kang-In, Ramos, Ruiz



    AC Milan: Maignan, Kalulu, Thiaw, Tomori, Hernandez, Reijnders, Krunic, Musah, Pulisic, Giroud, Leao



    Yedekler: Calabria, Adli, Pobega, Kjaer



    Goller: Mbappe (32’), Kolo Manie (53’), Kang-In (89’)



    Sarı Kartlar: PSG: Dembele, Hakimi – AC Milan: Thiaw, Tomori, Krunic, Kalulu



    Kırmızı Kartlar: Yok



    Hakem: Slavko Vincic








    Hiç yorum yok

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728