Header Ads

ad728
  • Son Haberler

    Günün Spor Haberleri - Habertürk (27 Ekim 2023)

    Habertürk Spor

      Üst üste goller!

      RSS Resmi

      Bodo/Glimt-Beşiktaş maçının canlı anlatımı HT SPOR'da... Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 3. maçında Norveç temsilcisi Bodo/Glimt ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılar grupta oynadığı ilk 2 maçta 1 puan topladı. Bodo/Glimt'in de 2 maç sonunda grupta 1 puanı bulunuyor. Bodo/Glimt Beşiktaş maçıyla ilgili tüm detaylar haberimizde...



      Beşiktaş kulübesi buz kesti!

      RSS Resmi

      UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun üçüncü maçında Norveç'te Bodo/Glimt'e konuk olan Beşiktaş'ta maça yedek kulübesinde başlayan futbolcular da saha kenarında soğuk havadan etkilendi



      Club Brugge, Lugano'yu devirdi

      RSS Resmi

      Temsilcimiz Beşiktaş'ın da yer aldığı UEFA Avrupa D Grubu'nda İsviçre'nin Lugano takımı, Belçika ekibi Club Brugge'ü ağırladı.



      "Şapka çıkarılır!"

      RSS Resmi

      UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. hafta mücadelesinde Bulgaristan ekibi Ludogorets'i konuk eden Fenerbahçe, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Sezona İsmail Kartal yönetiminde başlayan sarı-lacivertliler bu sezon oynadığı 18. resmi maçından da galibiyetle ayrıldı. Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatör Yardımcısı Ahmet Selim Kul müsabakayı ve Fenerbahçe'nin serisini kaleme aldı: "Şapka çıkarılacak bir başlangıç performansı"



      Arınma Gecesi

      RSS Resmi

      UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü haftasında konuk ettiği Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i 3-1 yenen Fenerbahçe, galibiyet serisini sürdürdü. Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler müsabakayı kaleme aldı



      Beşiktaş'a dev ceza: 1 milyon!

      RSS Resmi

      Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş Kulübü'ne Galatasaray maçındaki tribün olayları ve maç sonu açıklamaları nedeniyle ceza verdi.



      Fenerbahçe'den 18'de 18!

      RSS Resmi

      Fenerbahçe - Ludogorets maçının dakika dakika özeti HTSPOR'da. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü maçında Bulgaristan'ın Ludogorets takımını 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertliler galibiyete Batshuayi ve Zajc'ın (2) golleriyle uzanırken Bulgaristan temsilcisinin tek golü Becao'dan (k.k.) geldi. Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde çıktığı 18. maçtan da galibiyetle ayrıldı!



      Beşiktaş, Panathinaikos'u devirdi

      RSS Resmi

      Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası E Grubu'nda Panathinaikos'u 71-62 yendi. Siyah-beyazlıların ABD'li basketbolcusu Evans, 30 sayıyla maçın en skoreri oldu



      Nesrin Baş'tan tarihi madalya

      RSS Resmi

      Dünya 23 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden Beşiktaşlı milli sporculardan Nesrin Baş, üst üste 2. altın madalyasını kazandı. Nesrin böylece 2017'den bu yana düzenlenen Dünya 23 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda peş peşe şampiyonluk yaşayan ilk kadın sporcu olarak kayıtlara geçti.



      Kadıköy'de 100. yıl coşkusu

      RSS Resmi

      Bu sezon iç sahada oynanan tüm maçlarda tribünleri dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, Ludogorets karşılaşmasında da takımlarını yalnız bırakmadı.



    Hiç yorum yok

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728