Header Ads

ad728
  • Son Haberler

    Celtic’in Şampiyonlar Ligi Yıldızı Matt O'Riley: 50 Milyon Pound Değerinde Bir Orta Saha









    Celtic’in Şampiyonlar Ligi Yıldızı Matt O'Riley


    Celtic’in Şampiyonlar Ligi Yıldızı Matt O'Riley: 50 Milyon Pound Değerinde Bir Orta Saha




    Matt O'Riley'nin Değer Yükselişi: Celtic takım arkadaşı Alistair Johnston, yaz transfer döneminde Leeds United'ın teklif ettiği 10 milyon poundluk bonservis bedelinden en az 40 milyon pound daha fazla değer taşıdığını düşünüyor.



    Parlak Asist Yeteneği: O'Riley, Atletico Madrid karşısında gösterdiği performansla sadece bir yıl önce MK Dons'tan uygun bir bedelle transfer edilen bir oyuncu değil, 50 milyon poundluk bir orta saha yıldızı olarak gözüktü.



    Kyogo Furuhashi'ye Yaptığı Müthiş Asist: O'Riley'in Kyogo Furuhashi'nin erken golünde yaptığı 'muhteşem' asist, Kevin de Bruyne ve Luka Modric gibi şampiyonlar liginin en iyi oyun kurucularının gururla yapacağı bir hareketti. İlk dokunuşla Atletico savunmasını ikiye bölen bu pas, Kyogo'nun sonuçta gol atmasını neredeyse kesinleştirdi.



    Celtic'in Şampiyonlar Ligi Maestrosu: O'Riley, Celtic'in Diego Simeone'un tecrübeli ziyaretçilerine karşı yaptığı neredeyse her iyi şeyin kalbi oldu. O'Riley'in performansı, Leeds United'ın Ağustos ayında yaptığı 10 milyon poundluk teklifin oldukça cesurca olduğunu gösterdi.



    Brendan Rodgers'ın Yıldızı: O'Riley, Fulham altyapısından yetişmiş bir oyuncu olarak, bu sezon Celtic'in teknik direktörlüğünü Brendan Rodgers'ın devralmasının ardından oyununu yeni bir seviyeye taşıdı. Bu sezon 13 maçta 6 gol ve 4 asistle katkıda bulundu.



    Transfer Piyasasında Yükselen Değer: Rangers efsanesi Kris Boyd, Celtic'in Danimarkalı orta saha oyuncusu O'Riley için büyük paraların ödeneceğini söylüyor. O'Riley'in oyuna olan hakimiyeti ve yetenekleriyle büyülenen Boyd, bu oyuncunun 50 milyon pound değerinde olduğunu düşünüyor.




    #Celtic #ŞampiyonlarLigi #MattORiley #BrendanRodgers #Futbol #TransferPiyasası





    Hiç yorum yok

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728