Header Ads

ad728
  • Son Haberler

    86. Çaldıran Koşusu (2023) - Blue Sunset Zaferi









    86. Çaldıran Koşusu - Blue Sunset Zaferi




    1937 yılından bu yana düzenlenen Çaldıran Koşusu'nda bu yıl Blue Sunset birinci oldu. Deniz Kurtel'in sahibi olduğu, Mozaik Org. San. Tic. A.Ş. tarafından yetiştirilen Blue Sunset, antrenörü Hakan Yüzbaşı yönetiminde jokeyi Ayhan Kurşun ile birinci geldi. Festival Fever ikinci, Çaldıran üçüncü, Giz dördüncü ve Resne beşinci oldu.





    🚀 Yarış başladığında, 4 numaralı "Dream Twice" iyi bir başlangıç yaparak liderliği ele geçirdi, ancak 6 numaralı "Hard and Fast" hızlı bir atağa geçerek 2 boy farkla öne geçti.


    🏁 İkinci sırada, 5 numaralı "Festival Fever" yer alırken, dış kulvarda 11 numaralı "Warrior Lion" ve 8 numaralı "Resne" nefes nefese mücadele ettiler.


    🏇 Son virajı dönerken, 2 numaralı "Blue Sunset" etkileyici bir hızla öne çıktı ve son 300 metreye girerken liderliği ele geçirdi.


    🏆 Yarış sonunda, Blue Sunset birinci olarak zafere ulaştı! Onu, 5 numaralı "Festival Fever" ikinci ve 3 numaralı "Çaldıran" üçüncü olarak takip etti.


    🎉 Yarışı kazanan Blue Sunset, Sayın Deniz Kurtelin'in sahibi olduğu birinci at oldu, Ayhan Kurşunla büyük bir zafer elde etti.




    Hiç yorum yok

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728